Autorijschool van Laarhoven
 
 

Garantiecursus

Informatie

Inhoud

Prijs

Gratis theoriecursus

Extra

 


Informatie

Ben je op zoek naar een uitgebreide cursus met meer zekerheid? Dan is dit de cursus voor jou. De cursus wordt volledig aan jouw leertempo en vaardigheden aangepast en is dus voor iedereen aan te raden. Deze bestaat uit lessen van 2,5 uur en 100 minuten en ook is de tussentijdse toets hierbij inbegrepen. (Voor meer informatie hierover: zie algemene informatie.) Het slagingspercentage is hierdoor zeer hoog waardoor wij een examengarantie kunnen geven: Mocht je de 1e keer zakken hoef je het 1e herexamen niet bij te betalen*!

Een complete theoriecursus is gratis bij dit pakket inbegrepen.  

 
Inhoud

De cursus begint met een intakeles. Tijdens deze les maken wij een inschatting van het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben. De lessen daarna zijn lessen van 2,5 uur. Tijdens deze lessen wordt de volledige leerstof behandelt. Het aantal lessen hiervan is afhankelijk van het aantal lessen dat we hebben ingeschat tijdens de intakeles.

Hierop volgt de tussentijdse toets bij het CBR, waarin je advies zult krijgen wat je moet verbeteren om te slagen.

Daarna volgen 6 lessen van 100 minuten om aan de gekregen adviespunten te werken en je voor te bereiden op het examen. Mocht het nu toch niet lukken om de 1e keer te slagen hoef je het eerste herexamen niet te betalen!

Dus even op een rij:

  • intakeles (hierin wordt bepaald hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben)
  • x-aantal lessen van 2,5 uur
  • tussentijdse toets
  • 6 lessen van 100 minuten
  • examen
  • gratis theoriecursus
  • evt. 2e examen

Totale duur cursus: vanaf 4-5 maanden.
Prijs

Voorbeeldprijs: €2360,- (Het betreft een volledige praktijkopleiding, incl. examengarantie.)
Dit kan betaald worden in 4 termijnen van €590,- .

Dit prijsvoorbeeld gaat uit van 11 x 2,5 uur en 6 x 100 minuten rijles. (Dit staat gelijk aan 46 lessen van 50 minuten.) Heb je meer of minder lessen nodig dan wordt de prijs natuurlijk aangepast.

*Bij deze pakketprijs zit een toeslag inbegrepen, waardoor je mede dankzij het hoge slagingspercentage niets hoeft bij te betalen voor het 1e herexamen.

 Gratis theoriecursus

Wanneer je je aanmeldt voor de Garantiecursus krijg je er gratis een interactieve theoriecursus bij. Hierin wordt de leerstof op een duidelijke en eenvoudige wijze wordt uitgelegd. Tevens kun je het geleerde door middel van examens oefenen. Precies zoals het met het echte examen ook gaat. Leren doe je op de PC, smartphone of tablet!

(Klik in de menubalk op Theoriecursus voor meer info hierover.)
Extra

Soms raden we leerlingen gedurende de cursus aan nog extra lessen te volgen. Mocht dit nodig zijn proberen we dit tijdig aan te geven.

Meer informatie of aanmelden?