Wie zijn wij?

Je wilt natuurlijk lessen bij een betrouwbare, kwalitatief goede en betaalbare rijschool. Daarom vinden we het belangrijk om je wat meer te vertellen over ons!

Wie?

Al vanaf 2007 geeft Gert van Laarhoven rijles in Gemert en omstreken. De eerste 15 jaar heeft hij samengewerkt met zijn vader Hans van Laarhoven, van wie hij ‘de kneepjes van het vak’ heeft geleerd. Mede door de ervaring die Hans na meer dan 40 jaar lesgeven heeft opgedaan staat onze rijschool bekend om zijn professionele aanpak met een hoog slagingspercentage.

Gert zal je graag op een rustige en vriendelijke manier opleiden tot een bestuurder die met vertrouwen, vaardigheid en zelfstandigheid de weg op gaat.

Waar?

Je kunt thuis opgehaald worden in Gemert, Boekel, Beek en Donk en directe omgeving. Mocht je verder weg wonen, vragen we je naar één van deze plaatsen te komen.

Weet je niet zeker of je in onze regio woont? Neem dan eventjes contact op.

Welke auto?

De lessen worden gegeven in een Renault Clio TCe 100 Bi-Fuel LPG (2020).

Waarom deze auto?
– handig in het stadsverkeer
– voldoende zicht rondom de auto
– gemakkelijk voor bijzondere manoeuvres
– overzichtelijk dashboard
– korte draaicirkel
– LPG is minder belastend voor het milieu
– sportief design
– goede zitpositie voor zowel groot als klein

Waarom?

Vriendelijk, ervaren en geduldig

Wij passen onze lessen aan jou aan! Daardoor worden rijlessen leuk, ongedwongen en zo betaalbaar mogelijk.

Ook begeleiden wij je bij faalangst.

Hoog slagingspercentage

Wij doen ons best om jou zo veilig mogelijk de weg op te sturen, daarom horen wij al jaren tot de hogere slagingspercentages in de regio.

Hoge kwaliteit rijlessen

Wij geven al heel wat jaren rijles in Gemert en omstreken. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring om jou een goede rijopleiding te geven zodat je met een gerust gevoel zelf de weg op kunt!